THANKS

THANKS

 

Potlooienparty part 24, een stevige warming-up voor part 25

 

Potlooienparty part 24 zit erop en wij kijken terug op weer een ontzettend spectaculaire avond in Lexmond!

Zo was het Potlooienpodium afgelopen vrijdagavond voor Deejay Ed, die door zijn ruime ervaring en brede muzieksmaak moeiteloos op ons allen inspeelde.

Deejay Ed werd afgewisseld met de 3-mans formatie Puinhoop Kollektiv, jongens met weinig podiumvrees en die de feestmachine wel aanzetten op onze party.

De heren van de energieke coverband Waterproof Shampoo, met hun wapenkreet “not a chance you won’t dance”, maakten ook die avond hun verwachtingen waar en speelden de zaal plat en deed allen doen swingen.

De vereniging Potlooienparty bedankt alle gulle sponsoren voor het mede mogelijk maken van weer een geweldige avond. Ook álle vrijwilligers worden zeer gewaardeerd voor hun hulp in en rondom de tent, hoe ook genaamd. Zonder sponsoren, vrijwilligers en leden geen feest!

Na part 24 komt de zilveren 25e keer en dat betekent natuurlijk een jubileum-editie! In het jaar 2020 geeft de vereniging dit 25e knalfeest! Dat belooft een nóg mooier festijn te worden wat je zéker ook dán niet mag missen! Houd daarom social media in de gaten voor de start van de ticketverkoop.

Allen, tot in 2020 bij hèt feest van het jaar!

Hartelijke groet,

vereniging Potlooienparty